Over

Welkom! Zet u. Ik vertel u waar ge terecht gekomen zijt.

Mei 2013: Zonder er echt lang over na te denken, ging ik voor 3 maanden op reis naar Australië. Het was mijn eerste, lange, verre reis. Helemaal alleen. Ik verbaasde mezelf, had niet eens wandelschoenen of een rugzak. Laat staan dat ik ooit al eerder 3 maanden van huis was. Om het thuisfront te laten meegenieten van mijn avonturen, startte ik deze blog. Maar hoe langer ik weg was, hoe meer hij een soort van reisgezel werd en hoe meer mensen hier kwamen lezen over wat ik deed, over wie ik ontmoette en over moeilijke en heerlijke momenten die ik meemaakte.  

Ook nadat ik terug was van die fantastische reis aan de andere kant van de wereld, bleef ik schrijven over kleine en grote reizen en tripjes. Het werd een vast ritueel: trok ik er op uit, dan schreef ik. Zo was er de reis dwars door de USA langs Route 66 met Karen, Val en Sas in 2014, een onverwachte vakantie in Italië en een reis door Cambodja. Tussendoor waren er nog een heleboel tripjes naar oa. Andalusië, Portugal en Barcelona die ik gewoon met mezelf maakte.

En plots zijn we een paar jaar verder en schrijf ik nog altijd. Zodra er gereisd wordt, lees je hier de verslagjes over mijn ervaringen en doldwaze avonturen, maar vooral over mijn kijk op de wereld door mijn eigen gevoelige en eerlijke bril. Enjoy!

2 reacties op Over

  1. klara zegt:

    dag nele
    wij missen u van almaal
    kusje en knuffels

  2. Pingback: Ik ben ok. | Naar de andere kant

Plaats een reactie